Konservativ hilsen til alle i Havdrup

I Det Konservative Folkeparti er vi glade for det stærke samarbejde, vi har haft omkring udviklingen af Havdrup det seneste års tid. I dette indlæg vil vi kort nævne nogle af de projekter, vi har samarbejdet om, samt nogle af de initiativer, vi ser frem til at arbejde videre med i de kommende år.

Havdrup Helhedsplan: En fælles succes
Helhedsplanen har indtil videre været en stor succes, og det er i høj grad takket være det konstruktive samarbejde med de lokale borgere. Planen er blevet udviklet med input fra de mennesker, der kender byen bedst, og vi er stolte af at have været med til at sætte det på dagsordenen og bidrage til arbejdet. Nu ser vi frem til at fortsætte med de mange gode idéer i de kommende år, så vi sammen kan skabe endnu flere muligheder for Havdrup.

Ørnesædevej: Et nyt kapitel i byens udvikling
Et af de store projekter, som vi ser frem til, er udviklingen af op til 150 nye boliger øst for Ørnesædevej. Dette område blev udpeget som oplagt til udvikling i helhedsplanen, og det er glædeligt at se, hvordan borgere, lodsejere og politikere i fællesskab har identificeret dette potentiale. Vi lægger stor vægt på, at området også skal rumme et friplejehjem, som kan binde generationerne bedre sammen og styrke fællesskabet i Havdrup.

Solrød Bæk-projektet: Naturen i fokus
Solrød Bæk-projektet har vores højeste prioritet, fordi det vil føre til en enorm positiv udvikling af naturen i og omkring Havdrup. Vi ser særligt frem til etableringen af den nye store skov, som vil bidrage til områdets biodiversitet og klimamæssige robusthed. Projektet omfatter ca. 44 ha skov, ca. 48 ha natur med fokus på øget biodiversitet samt klimatilpasning af Havdrup, herunder genetablering af Tykmosen og udvidelse af Solrød Bæk. Dette vil skabe en bedre og mere bæredygtig natur for både nuværende og fremtidige generationer.

Sikker skolevej: Sammen om sikkerheden
Sidste år indgik vi en budgetaftale med de fleste andre partier i byrådet om at sikre en bedre skolevej og dermed generelt højne trafiksikkerheden i Havdrup, især omkring stationen. Dette arbejde tager vi nu hul på, og vi ser frem til i samarbejde med lokale borgere at finde den bedste løsning, der sikrer en bedre og mere sikker trafikafvikling for både store og små midt i Havdrup.

Vi hylder det brede samarbejde i byrådet
De første tre år af denne byrådsperiode er snart gået, og vi vil gerne takke vores samarbejdspartnere for det gode samarbejde. Særligt – når vi nu trods alt er i høstfest-modus – vil vi fremhæve HavdrupListen for deres altid professionelle og seriøse tilgang, som vi værdsætter højt. Vi håber, at vi fremover kan udvide samarbejdet i byrådet, så endnu flere partier kan og vil være med til at træffe beslutninger til gavn for alle borgere i både Havdrup og i hele Solrød Kommune.

Kommunalvalg 2025: Sammen for en stærkere kommune i udvikling
Vi kan ikke undgå at nævne det kommende kommunalvalg i 2025. Vores parti, Det Konservative Folkeparti, er igen på vej frem, og vi er selvfølgelig fast besluttede på også at fortsætte denne udvikling lokalt. Vi tror på, at vores pragmatiske og konstruktive, borgerlige tilgang til politik og samarbejde og fokus på borgernes lokale behov vil fortsætte med at vinde genklang i Havdrup. Inden da ser vi dog nu og her frem til at møde byens borgere til høstfesten, hvor vi glæder os til at høre idéer og input.

Følg Det Konservative Folkeparti i Solrød Kommune
Mere generelt kan vi sige, at vi arbejder for en kommune med flere seniorboliger, bedre ældrepleje, bedre borgerinddragelse, øget faglighed i folkeskolen, bedre muligheder for sportsklubber og frivillige foreninger, herunder på kulturområdet, en fremtidssikret velfærd for både unge og ældre og meget andet. Læs mere på www.facebook.com/KonservativeiSolrod og kontakt os endelig, hvis du har input eller vil høre mere. Vi er altid klar til dialog og til at modtage gode idéer.

Til sidst vil vi ønske alle en skøn høstfest i Havdrup. Lad os fejre byen og fællesskabet!

Venlige hilsner fra den konservative byrådsgruppe i Solrød Kommune
Mads Silberg, Morten Scheelsbeck og Jan Færch